Jalkahoitoja

Lotta Åström on lopettanut vastaanoton ja etsimme uutta hoitajaa hänen tilalleen. Jos olet kosmetologi tai jalkahoitaja niin ota yhteyttä jukka.astrom@hoidonaika.fi

Tervetuloa Jalkahoitoon

Jalkahoidot

Erityisesti jalkapohjiemme iho on kovalla rasituksella läpi elämämme, siksi ne tarvitsevat hyvää huolenpitoa. Jalkojemme kuntoon vaikuttaa erityisesti elämäntapamme. Esimerkiksi urheilu ja sen tuoma jalkojen rasitus ja hankaus lisäävät herkästi kovettumien syntymistä. Sairaudet kuten diabetes ja ihosairaus psoriasis vaikuttavat jalkojen ihon hoidon ja seuraamisen tiheyteen.
Jalkahoitoon kannattaa tulla esimerkiksi silloin kun jalkapohjien iho on erittäin kuiva, kantapäät halkeilevat, jalkapohjiin syntyy kovettumaa tai känsiä, kynnet paksuuntuvat, et pysty itse leikkaamaan ja hoitamaan kynsiäsi, kynnet kasvavat sisäänpäin tai tuottavat kipua, jalat rasittuvat helposti tai haluat hemmottelua ja rentoutumista jaloille ja mielellesi.

Jalka- sekä käsihoidoissa käytän Camillen 60 jalkojen ja käsien ihonhoitosarjaa.

 

Jalkahoito 75min
Sisältää
Jalkoja virkistävän jalkakylvyn, kovettumien poiston veitsellä sekä tarvittaessa poralla, mahdollisten känsien poiston, kynsien leikkauksen ja siistimisen (kynsien ohennus tarvittaessa), kynsinauhojen ja mahdollisten sisään kasvaneiden kynsien hoidon, hieronnan jalkapohjista pohkeisiin asti sekä tehokkaan hoitovoiteen.
Siis täydellinen jalkahoito!
Kynsien lakkaus halutessaan sis. uuden lakan mukaan 12€
Kynsien leikkaus ja siistiminen 30 min
Sisältää

Jalkojen kynsien leikkauksen ja siistimisen, tarvittaessa myös kynnen ohennukset.

CAMILLEN 60

Helpot, edulliset ja hemmottelevat voiteet, öljyt ja muut Camillen 60 -tuotteet on tarkoitettu jalkojen ja käsien päivittäiseen hoitoon.
Niissä kaikissa on tärkeänä aktiiviaineena luonnon kamomillauutetta, joka sisältää runsaasti hoitavia tehoaineita. Siksi niissä on tehoa myös haastaville jaloille ja niiden ihon erilaisiin ongelmiin.
Kamomillaa käytetään yleisesti mm. teenä, hauteena, siteinä ja salvoina. Kosmetiikassa kamomillaa käytetään usein sen tulehdusta estävän, turvotusta laskevan ja ihoa uudistavien ominaisuuksien vuoksi.
.

Tule hyvään ja edulliseen hoitoon