Tervetuloa Jalkahoitoon

Erityisesti jalkapohjiemme iho on kovalla rasituksella läpi elämämme, siksi ne tarvitsevat hyvää huolenpitoa. Jalkojemme kuntoon vaikuttaa erityisesti elämäntapamme. Esimerkiksi urheilu ja sen tuoma jalkojen rasitus ja hankaus lisäävät herkästi kovettumien syntymistä. Sairaudet kuten diabetes ja ihosairaus psoriasis vaikuttavat jalkojen ihon hoidon ja seuraamisen tiheyteen.
Jalkahoitoon kannattaa tulla esimerkiksi silloin kun jalkapohjien iho on erittäin kuiva, kantapäät halkeilevat, jalkapohjiin syntyy kovettumaa tai känsiä, kynnet paksuuntuvat, et pysty itse leikkaamaan ja hoitamaan kynsiäsi, kynnet kasvavat sisäänpäin tai tuottavat kipua, jalat rasittuvat helposti tai haluat hemmottelua ja rentoutumista jaloille ja mielellesi.

 SPA- JALKAHOITO 90 min

Jalkoja virkistävän jalkakylvyn, kuorinta, kovettumien poiston veitsellä sekä tarvittaessa poralla, mahdollisten känsien poiston, kynsien leikkauksen ja siistimisen (kynsien ohennus tarvittaessa), kynsinauhojen ja mahdollisten sisään kasvaneiden kynsien hoidon, hieronnan jalkapohjista pohkeisiin asti sekä tehokkaan hoitovoiteen. Siis täydellinen jalkahoito!

VARPAANKYNSIEN LEIKKAUS 30 MIN

Jalkojen kynsien leikkauksen ja siistimisen, tarvittaessa myös kynnen ohennukset.

SPA -JALKAHOITO  TURPEELLA 60 MIN

Lämmin n .40 asteinen hoitoturve levitetään polvista niilkkoihin asti sekä lämpimät turvepussit 20 min ajaksi. Turpeen vaikuttaessa jaloissa, hierotaan niska,, hartiat ja kädet. Hoidon lopuksi jalkojen kuorinta ja hieronta.

Tule hyvään ja edulliseen hoitoon