Kasvohoidot

Lotta Åström on lopettanut vastaanoton ja etsimme uutta hoitajaa hänen tilalleen. Jos olet kosmetologi tai jalkahoitaja niin ota yhteyttä jukka.astrom@hoidonaika.fi

Tervetuloa kasvohoitoon

Kasvohoidot

Sään vaihtelut, elämän muutokset, hormonit sekä ympäristön kemikaalit vaikuttavat ihomme kuntoon. Ihonmuutokset näkyvät herkästi kasvojemme ohuella iholla.
Kasvojen iho on tärkeää pitää hyvässä kunnossa, jotta se suojaisi elimistöämme haitallisilta aineilta. Myös ihosairaudet sekä ihomuutoksen olisi hyvä huomata mahdollisimman pian, jolloin niiden hoito olisi nopeinta ja helpointa. Ihosairauksien ja ihomuutosten ennaltaehkäisyssä sinua opastaa ammattitaitoinen kosmetologi.

Kasvohoitoon kannattaa tulla esimerkiksi silloin, kun iho kuivuu, vuodenaika vaihtuu, iho rasvoittuu nopeasti, epäpuhtauksia syntyy, kärsit aknesta, ihosi on herkkä tai punoittava, iho näyttää samealta tai juonteita syntyy.

Ihonpuhdistus 60min
Sisältää
Alkupuhdistuksen, hellävaraisen kuorinnan, syväpuhdistavan heldelmähappokuorinnan halutessaan, kasvohöyryn, mekaanisen ihon puhdistuksen, naamion ihotyypin mukaan, hoitovoiteet.
Kasvohoito 90min
Sisältää
Alkupuhdistuksen, hellävaraisen kuorinnan, syväpuhdistavan heldelmähappokuorinnan halutessaan, kasvohöyryn, mekaanisen ihon puhdistuksen, rentouttavan hieronta decolteelle, niska-hartiaseudulle ja kasvoille, naamion ihotyypin mukaan, hoitovoiteet.
Timanttihionta 45min
Sisältää
Timanttihionta kuorii hellävaraisesti ja tehokkaasti kuolleen ihosolukon ihon pinnalta. Sopii erityisesti arpien ja juonteiden häivytykseen sekä ihon värin tasoitukseen. Suositellaan sarjahoitona.
Yonka Optimizer kiinteyttävä erikoiskasvohoito 60min
Sisältää
Alkupuhdistuksen, tehokkaan hedelmähappokuorinta-käsittelyn kasvoille ja decolteelle, kiinteyttävän hoitonesteen, rentouttavan hieronnan decolteelle, niska-hartiaseudulle ja kasvoille, kiinteyttävän erikoisnaamion, kiinteyttävän seerumin ja hoitovoiteet.
Kasvohieronta 30min
Alkupuhdistuksen, hieronnan kasvoille, decolteelle ja niska-hartiaseudulle, hoitovoiteet.
Tehokas rentouttaja sekä ihon pika virkistäjä ja kosteuttaja!

Kasvohoidoissa käytän Yon-ka Paris ihonhoitosarjan tuotteita.

 

YON-KA

 

Vuonna 1954 perustettu Yon-Ka on edelläkävijä fytoaromaattisten hoitotuotteiden saralla. Kansainvälisesti tunnettu oman alansa huippuosaaja tarjoaa ihollesi kasvien kaikkein tehokkaimmat ainesosat: eteeriset öljyt, vitamiinit, hedelmähapot, polyfenolit, peptidit sekä hivenaineet. Yhdessä nämä luonnon tehoaineet saavat aikaan tehokkaita hoitotuloksia ja sopivat kaikkein herkimmälle ja vaativimmallekin iholle.

Yon-Ka -tuotteiden ydin ja sarjan selkäranka, «Yon-Ka Sydän» on viiden tehokkaan eteerisen öljyn – laventelin, sypressin, rosmariinin, timjamin ja kurjenpolven – yhdistelmä. Tämä ainutlaatuinen sydän yhdistyy Yon-Ka -tuotteissa eri puolilta maailmaa saataviin hoitaviin kasviuutteisiin tehden niistä entistä tehokkaampia.

Yon-Ka lupaa laatua, turvallisuutta, aitoutta ja näkyviä tuloksia.

Tule hyvään ja edulliseen hoitoon