Tervetuloa kasvohoitoon

Sään vaihtelut, elämän muutokset, hormonit sekä ympäristön kemikaalit vaikuttavat ihomme kuntoon. Ihonmuutokset näkyvät herkästi kasvojemme ohuella iholla.
Kasvojen iho on tärkeää pitää hyvässä kunnossa, jotta se suojaisi elimistöämme haitallisilta aineilta. Myös ihosairaudet sekä ihomuutoksen olisi hyvä huomata mahdollisimman pian, jolloin niiden hoito olisi nopeinta ja helpointa. Ihosairauksien ja ihomuutosten ennaltaehkäisyssä sinua opastaa ammattitaitoinen kosmetologi.

Kasvohoitoon kannattaa tulla esimerkiksi silloin, kun iho kuivuu, vuodenaika vaihtuu, iho rasvoittuu nopeasti, epäpuhtauksia syntyy, kärsit aknesta, ihosi on herkkä tai punoittava, iho näyttää samealta tai juonteita syntyy. 

Vuonna 1954 perustettu Yon-Ka on edelläkävijä fytoaromaattisten hoitotuotteiden saralla. Kansainvälisesti tunnettu oman alansa huippuosaaja tarjoaa ihollesi kasvien kaikkein tehokkaimmat ainesosat: eteeriset öljyt, vitamiinit, hedelmähapot, polyfenolit, peptidit sekä hivenaineet. Yhdessä nämä luonnon tehoaineet saavat aikaan tehokkaita hoitotuloksia ja sopivat kaikkein herkimmälle ja vaativimmallekin iholle.

Yon-Ka -tuotteiden ydin ja sarjan selkäranka, «Yon-Ka Sydän» on viiden tehokkaan eteerisen öljyn – laventelin, sypressin, rosmariinin, timjamin ja kurjenpolven – yhdistelmä. Tämä ainutlaatuinen sydän yhdistyy Yon-Ka -tuotteissa eri puolilta maailmaa saataviin hoitaviin kasviuutteisiin tehden niistä entistä tehokkaampia.

Yon-Ka lupaa laatua, turvallisuutta, aitoutta ja näkyviä tuloksia.

Fytoaromaattinen hoitokokemus

Tutustu Face-tuotteisiimme ja anna ihollesi kaikki kasvien edut. Yon-Ka yhdistää tehokkuuden ja kasvien synergiat kehittääkseen täydellisen valikoiman kasvojenhoitotuotteita, jotka on suunniteltu palauttamaan ihon hehku, kimmoisuus ja tasapaino. Yon-Ka täyttää erityistarpeet: kuivunut, herkkä, rasvainen, samea iho, kiinteyden puute, ikääntymisen merkit…

 

 

Yon-ka Age Correction

Nuorentunut, tasoitettu ja pehmeä iho

ANTI-AGING TIME RESIST Yonka 60 min 

Siloittava ja ihon pintaa kirkastava erikoiskasvohoito kohottaa jopa syviä ryppyjä. Kasviperäiset kantasolut aktivoivat ihon nuorekkuutta ja hyaluronihappo ja kauran polysakkaridit siloittavat ryppyjä. Ikääntynyt iho tarvitsee usein myös lisäravintoa, jota saadaan mm. voipuun voista, joka antaa hoidossa käytetylle Time Resist-voiteelle myös sen ihanan täyteläisen koostumuksen. Hoidon jälkeen iholta on poistunut väsymyksen merkit, se on kirkas ja tuntuu napakalta.

Hoito sisältää Alkupuhdistuksen, tehokkaan hedelmähappokuorinta-käsittelyn kasvoille ja decolteelle, kiinteyttävän hoitonesteen, rentouttavan hieronnan decolteelle, niska-hartiaseudulle ja kasvoille, kiinteyttävän erikoisnaamion, kiinteyttävän seerumin ja hoitovoiteet.  

Yonka Anti-âge - INSTITUT DE BEAUTÉ KAOMA À MARLY - SOINS VISAGE ET CORPS

Time Resist Jour

 

 

 

Tule hyvään ja edulliseen hoitoon